Zomeractie! 10% korting op een inspanningstest

Doelegricht trainen? Jouw hartslagzones betrouwbaar meten? Het kan allemaal met een inspanningstest bij Move-Support. Ga je voor het eerst een marathon lopen? Of jouw beste tijd aanscherpen? Voor het eerst fietsen in de bergen? Maar ook doelen als “gewoon” je conditie verbeteren zijn fantastische doelstellingen. Een inspanningstest met ademgasanalyse is de eerste stap in het realiseren en concreet maken van jouw doel! Boek een inspanningstest voor 1 september en ontvang 10% korting + het boekje trainen op hartslag gratis!

Wat is een inspanningstest?

Tijdens de inspanningstest meten we door middel van de O2 opname en CO2 uitademing de aerobe en anaerobe drempel. Met deze drempels bepalen we betrouwbaar jouw hartslag- en wattagezones, maar ook de FTP en de VO2max. Verder krijg je nog veel meer inzichten. Hoe functioneren de longen, jouw verbranding en hoe scoor je ten opzichte van leeftijdsgenoten? Na de test nemen we uitgebreid de tijd voor het nabespreken. Met onze concrete tips en adviezen kan je hierdoor nog effectiever en efficiënter trainen.
IINSPANNINGSTESTEN & TRAININGSADVIES
Inspanningstest met ademgasanalyse de “gouden standaard”. Afspraak Maken Afspraak Maken
Onze testlocatie bevindt zich in Veenendaal bij gezondheidscentrum de Zwaai. Gezondheidscentrum de Zwaai Synagogestraat 103-105 3901TR Veenendaal Contactgegevens W www.move-support.nl E info@move-support.nl T 06 21 10 77 56
€97,- €87,- Boek voor 1 september een inspanningstest en ontvang 10% korting! Boek een inspanningstest Boek een inspanningstest
Dit is wat anderen zeggen over de inspanningstesten van Move-Support
Patrick “Vandaag een inspanningstest gedaan om mijn hartslagzones eens goed te laten bepalen. Als voorbereiding op de test een uitgebreide vragenlijst via Internet ingevuld zodat Daniel voor de test al de juiste informatie heeft. De manier van testen op de fiets vond ik beter dan op Papendal. Na de test een duidelijke uitleg over de gemeten waardes, de hartslagzones, etc. waar je echt mee vooruit kan. Zeker een aanrader als je nog serieuzer wil trainen!”
Arda “Ik ben vandaag fan geworden van Daniel van Schaik van Move-Support. Misschien word ik langzaam een datanerd, maar door de inspanningstest vanmiddag heb ik zoveel inzichten opgedaan over het functioneren van mijn lijf waar ik goed gebruik van kan maken in de trainingen. Daniel neemt echt de tijd voor je en geeft een uitgebreide deskundige uitleg. Kortom: aan te raden!”
Profiteer nu van deze aanbieding! Boek extra voordelig een inspanningstest. Je ontvangt 10% korting + het boekje trainen met hartslagzones, als je in juli of augustus een inspanningstest boekt.
PLUSPUNTEN MOVE-SUPPORT - Jarenlange ervaring bij begeleiding duursporters - Meer dan 1500 inspanningstesten uitgevoerd - Moderne testapparatuur voor nauwkeurige metingen - Zowel testen op loopband als op fiets - Heldere analyse van jouw resultaten - Gevestigd in een gezondheidscentrum in het midden van het land (Veenendaal) - Geen wachtlijsten, je kunt snel bij ons terecht - Betaalbaar zonder in te leveren op kwaliteit
Boek een inspanningstest Boek een inspanningstest Boek een inspanningstest
Ontvang gratis het boekje trainen op hartslagzones wanneer je voor 1 september een inspaningstest boekt.
Het leren begrijpen hoe het lichaam werkt bij inspanning en hoe je dit kan verbeteren, is wat ik je wil meegeven. Afspraak Maken Afspraak Maken
“Mijn naam is Daniel van Schaik, oprichter van Move-Support. Al meer dan 20 jaar ben ik bezig met het begeleiden van sportende mensen.In de afgelopen jaren ben ik continu op zoek geweest naar de theorie en praktijk achter inspanningsfysiologie. Door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen en het zelf beoefenen van de duursport, heb ik geleerd om inspanningstesten af te nemen, te interpreteren en te vertalen naar de praktijk. Doordat ik verschillende soorten mensen test, zowel sporters als niet sporters, heb ik een goed beeld van de trainingsopbouw die bij iemand past en welke resultaten te verwachten zijn”.
Onze klanten zijn erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding van onze diensten. Afspraak Maken Afspraak Maken
© D.A. van Schaik Move-Support

Zomeractie!

10% korting op een

inspanningstest

Doelegricht trainen? Jouw hartslagzones betrouwbaar meten? Het kan allemaal met een inspanningstest bij Move-Support. Ga je voor het eerst een marathon lopen? Of jouw beste tijd aanscherpen? Voor het eerst fietsen in de bergen? Maar ook doelen als “gewoon” je conditie verbeteren zijn fantastische doelstellingen. Een inspanningstest met ademgasanalyse is de eerste stap in het realiseren en concreet maken van jouw doel! Boek een inspanningstest voor 1 september en ontvang 10% korting + het boekje trainen op hartslag gratis!

Wat is een inspanningstest?

Tijdens de inspanningstest meten we door middel van de O2 opname en CO2 uitademing de aerobe en anaerobe drempel. Met deze drempels bepalen we betrouwbaar jouw hartslag- en wattagezones, maar ook de FTP en de VO2max. Verder krijg je nog veel meer inzichten. Hoe functioneren de longen, jouw verbranding en hoe scoor je ten opzichte van leeftijdsgenoten? Na de test nemen we uitgebreid de tijd voor het nabespreken van de resultaten. Met onze concrete tips en adviezen kan je hierdoor nog effectiever en efficiënter trainen.
Boek voor 1 september een inspanningstest en ontvang 10% korting! Boek een inspanningstest Boek een inspanningstest
Dit is wat anderen zeggen over Move-Support
Bart “Ik ben bij Daniël geweest voor een inspanningstest en ook heb ik zijn schema gevolgd om voor de marathon van Athene te trainen. Vol vertrouwen stond ik aan de start en heb de marathon op getraind niveau heerlijk uitgelopen!”
Patrick
“Hele goede ervaring met Move-Support. Uitgebreide intake waarin duidelijk uiteen is gezet hoe de meting zou plaats vinden. Na het hardlopen een grondige analyse van der resultaten met een goede interpretatie en meerdere handvatten voor mijn training. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen die serieus met hardlopen (of fietsen) aan de gang wil gaan en op een verantwoorde wijze wil trainen”.
PLUSPUNTEN MOVE-SUPPORT - Jarenlange ervaring bij begeleiding duursporters - Meer dan 1500 sporters gingen u voor! - Moderne testapparatuur voor nauwkeurige metingen - Zowel testen op de loopband als op de fiets - Heldere analyse van jouw resultaten - Gevestigd in een gezondheidscentrum in het midden van het land (Veenendaal) - Geen wachtlijsten, je kunt snel bij ons terecht
Profiteer van de unieke aanbieding! Boek extra voordelig een inspanningstest voor 1 september. Nu tijdelijk met 10% korting + het boekje trainen op hartslag gratis! Aan de hand van de resultaten geven we jou concrete tips hoe je aan de slag kan met jouw doelstellingen.
Het leren begrijpen hoe het lichaam werkt bij inspanning en hoe je dit kan verbeteren, is wat ik je wil meegeven.
“Mijn naam is Daniel van Schaik, oprichter van Move-Support. Al meer dan 20 jaar ben ik bezig met het begeleiden van sportende mensen. Door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen en het zelf beoefenen van de duursport, heb ik geleerd om inspanningstesten af te nemen, te interpreteren en te vertalen naar de praktijk.
Onze klanten zijn erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding van onze diensten. Afspraak Maken Afspraak Maken
€97,- €87,-
MOVE-SUPPORT
I10% korting op een inspanningstest met ademgasanalyse
MOVE-SUPPORT Inspanningstesten & Trainingsadvies