Vroeger was een inspanningstest alleen iets voor topsporters die deze grote investering over hadden voor hun sport. Move-Support richt zich juist op die grote groep mensen die op een serieuze manier aan de slag wilt met sporten en gezondheid, maar die de kosten van de sportarts iets te veel van het goede vinden. Doordat wij ons richten op de inspanningsfysiologische kant en niet op de medische, kunnen wij aantrekkelijke tarieven hanteren, zonder in te leveren op kwaliteit. Hierdoor is het voor een grote groep mensen mogelijk om gebruik te maken van dit mooie meetinstrument. Dus wil je optimaal voorbereiden op een marathon, of begin je net pas met sporten, een inspanningstest is de eerste stap voor een efficiënte en effectieve trainingsaanpak.

Voor wie is een inspanningstest?

Move-Support.nl - info@move-support.nl - T 06 211 077 56 - Privacy Combi deal 2 testen binnen 6 maanden €30 korting Artikelen Hardloopanalyse Trainen op Vermogen Inspanningstesten
© D.A. van Schaik Move-Support

Iedereen heeft baat bij een

inspanningstest

Vroeger was een inspanningstest alleen iets voor topsporters die deze grote investering over hadden voor hun sport. Move-Support richt zich juist op die grote groep mensen die op een serieuze manier aan de slag wilt met sporten en gezondheid, maar die de kosten van de sportarts iets te veel van het goede vinden. Doordat wij ons richten op de inspanningsfysiologische kant en niet op de medische, kunnen wij aantrekkelijke tarieven hanteren, zonder in te leveren op kwaliteit. Hierdoor is het voor een grote groep mensen mogelijk om gebruik te maken van dit mooie meetinstrument. Dus wil je optimaal voorbereiden op een marathon, of begin je net pas met sporten, een inspanningstest is de eerste stap voor een efficiente en effectieve trainingsaanpak.
MOVE-SUPPORT Inspanningstesten & trainingsadvies
MOVE-SUPPORT Inspanningstesten & Trainingsadvies

Voor wie is een

inspanningstest?