Wat klanten van Move-Support vinden

De afgelopen tijd hebben wij al heel wat sporters mogen ontvangen voor onze diensten. En gelukkig met veel tevreden reacties. Onderstaand een greep uit de positieve berichten die wij mochten ontvangen.
Move-Support.nl - info@move-support.nl - T 06 211 077 56 - Privacy
Quirine “De ruimte van Move-Support is professioneel ingericht, en Daniël heeft veel verstand van zaken. Hij bereidt je goed voor op wat er gaat gebeuren en geeft naderhand een heldere uitleg van alle gegevens die er verzameld zijn, inclusief tips op waar je sterke en minder sterke punten liggen. Hier kan ik zeker mee verder in het op- en bijstellen van mijn trainingsdoelen! Daniël, bedankt”
Jeroen “Daniel is een leuke vent en weet veel van inspanningstesten. Hij bereid je goed voor op wat er gaat gebeuren en stelt je gerust. Tijdens de test pept hij je goed op. Na de test legt hij uitgebreid je resultaten uit op een begrijpelijke manier. Daarnaast zijn er goede omkleedfaciliteiten. Move-support maakt ook wetenschappelijk verantwoorde schema's. Als je vragen hebt achteraf neemt hij ruim de tijd voor je. “
Patrick “Vandaag een inspanningstest gedaan om mijn hartslagzones eens goed te laten bepalen. Als voorbereiding op de test een uitgebreide vragenlijst via Internet ingevuld zodat Daniel voor de test al de juiste informatie heeft. De manier van testen op de fiets vond ik beter dan op Papendal. Na de test een duidelijke uitleg over de gemeten waardes, de hartslagzones, etc. waar je echt mee vooruit kan. Zeker een aanrader als je nog serieuzer wil trainen!”
Frans “Goede begeleiding en uitleg. Alles nog even netjes uitgewerkt in een overzichtelijk rapport. Mijn vrouw heeft de test bij een Sport Medisch Centrum uitgevoerd, voor meer dan het dubbele van de kosten. De uitleg was het aangeven van de zones en het rapport was het handmatig uitschrijven van haar zones en 2 screenshots van de grafieken. Volgend jaar dus samen naar Move Support”
Gerold “Vandaag een inspanningstest gedaan bij Daniël van Schaik. Zones bepaald en op basis van de test doelen angescherpt. Weet weer wat ik nog moet doen. Gaat weer goed komen. Thx Daniël”
Bart Ik ben bij Daniël geweest voor een inspanningstest en ook heb ik zijn schema gevolgd om voor de marathon van Athene te trainen. Vol vertrouwen stond ik aan de start en heb de marathon op getraind niveau heerlijk uitgelopen!
© D.A. van Schaik Move-Support
24 September

Quirine

“De ruimte van Move-Support is professioneel ingericht, en Daniël heeft veel verstand van zaken. Hij bereidt je goed voor op wat er gaat gebeuren en geeft naderhand een heldere uitleg van alle gegevens die er verzameld zijn, inclusief tips op waar je sterke en minder sterke punten liggen. Hier kan ik zeker mee verder in het op- en bijstellen van mijn trainingsdoelen! Daniël, bedankt”

Jeroen

“Daniel is een leuke vent en weet veel van inspanningstesten. Hij bereid je goed voor op wat er gaat gebeuren en stelt je gerust. Tijdens de test pept hij je goed op. Na de test legt hij uitgebreid je resultaten uit op een begrijpelijke manier. Daarnaast zijn er goede omkleedfaciliteiten. Move-support maakt ook wetenschappelijk verantwoorde schema's. Als je vragen hebt achteraf neemt hij ruim de tijd voor je. “

Patrick

“Vandaag een inspanningstest gedaan om mijn hartslagzones eens goed te laten bepalen. Als voorbereiding op de test een uitgebreide vragenlijst via Internet ingevuld zodat Daniel voor de test al de juiste informatie heeft. De manier van testen op de fiets vond ik beter dan op Papendal. Na de test een duidelijke uitleg over de gemeten waardes, de hartslagzones, etc. waar je echt mee vooruit kan. Zeker een aanrader als je nog serieuzer wil trainen!”

Frans

“Goede begeleiding en uitleg. Alles nog even netjes uitgewerkt in een overzichtelijk rapport. Mijn vrouw heeft de test bij een Sport Medisch Centrum uitgevoerd, voor meer dan het dubbele van de kosten. De uitleg was het aangeven van de zones en het rapport was het handmatig uitschrijven van haar zones en 2 screenshots van de grafieken. Volgend jaar dus samen naar Move Support”
MOVE-SUPPORT Inspanningstesten & trainingsadvies
MOVE-SUPPORT Inspanningstesten & Trainingsadvies

Wat klanten zeggen

over ons: