Wat is een inspanningstest

Over Move-Support

Mijn Naam is Daniel van Schaik, oprichter van Move-Support. Al meer dan 20 jaar ben ik bezig met het begeleiden van sportende mensen. Dit heb ik voornamelijk in de fitnesswereld gedaan. Mijn grootste hobby’s zijn hardlopen en fietsen. Door hier zwemmen aan toe te voegen doe ik zo nu en dan ook mee aan triathlons.
In de afgelopen jaren ben ik continu op zoek geweest naar de theorie en praktijk achter inspanningsfysiologie. Door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen en het zelf beoefenen van de duursport, heb ik geleerd om inspanningstesten af te nemen, te interpreteren en te vertalen naar de praktijk. Ik vind het zelf leuk om mijn trainingsdata te analyseren en de nieuwste snufjes en inzichten toe te passen in mijn trainingen. Doordat ik verschillende soorten mensen test, zowel sporters als niet sporters, heb ik een goed beeld van de trainingsopbouw die bij iemand past en welke resultaten te verwachten zijn. Maar vooral het leren begrijpen hoe het lichaam werkt bij inspanning en hoe je dit kan verbeteren, is wat ik je wil meegeven. Naast Move-Support ben ik werzaam als docent voor Start2Move. Door mijn ervaring kan ik duursporters optimaal ondersteunen. Of je nou net begint of al op wedstrijdniveau deelneemt.
Het leren begrijpen hoe het lichaam werkt bij inspanning en hoe je dit kan verbeteren, is wat ik je wil meegeven. Afspraak Maken Afspraak Maken
Onze testlocatie bevindt zich in Veenendaal bij gezondheidscentrum de Zwaai. Gezondheidscentrum de Zwaai Synagogestraat 103-105 3901TR Veenendaal Contactgegevens W www.move-support.nl E info@move-support.nl T 06 21 10 77 56
© D.A. van Schaik Move-Support

Over Ons

Door hier zwemmen aan toe te voegen doe ik zo nu en dan ook mee aan triathlons. In de afgelopen jaren ben ik continu op zoek geweest naar de theorie en praktijk achter inspanningsfysiologie. Door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen en het zelf beoefenen van de duursport, heb ik geleerd om inspanningstesten af te nemen, te interpreteren en te vertalen naar de praktijk. Ik vind het zelf leuk om mijn trainingsdata te analyseren en de nieuwste snufjes en inzichten toe te passen in mijn trainingen. Doordat ik verschillende soorten mensen test, zowel sporters als niet sporters, heb ik een goed beeld van de trainingsopbouw die bij iemand past en welke resultaten te verwachten zijn. Maar vooral het leren begrijpen hoe het lichaam werkt bij inspanning en hoe je dit kan verbeteren is wat ik je wil meegeven. Naast Move-Support ben ik werzaam als docent voor Start2Move en heb ik samen met mijn partner Loopgroep Bennekom opgericht. Door mijn ervaring kan ik duursporters optimaal ondersteunen. Of je nou net begint of al op wedstrijdniveau deelneemt.
06 211 077 56 info@move-support.nl www.move-support.nl
Daniel van Schaik
Mijn Naam is Daniel van Schaik, oprichter van Move- Support. Al 20 jaar ben ik bezig met het begeleiden van sportende mensen. Dit heb ik voornamelijk in de fitnesswereld gedaan. Mijn grootste hobby’s zijn hardlopen en fietsen.
MOVE-SUPPORT
MOVE-SUPPORT Inspanningstesten & Trainingsadvies